Curs viteză – “Unde se pierde timpul?”

Durata: (2 zile – 8 h/zi)
Preț : 500 lei
Durata: (3 zile - 8 h/zi)
Preț : 600 lei

În urma acestui curs veți învăța cum să realizați o manichiură french...

Detalii

500.00 RON cu TVA

Adaugă în coş

6 other products in the same category:

Previous
Next

O manichiură cu gel sau acril French executată corect și care să arate perfect trebuie să dureze între 45 minute și o oră și jumătate, dar de cele mai multe ori timpul pentru execuția acestora este mult mai mare (2-3 ore). Ceea ce pentru clientele grăbite, pentru salon și manichiuristă înseamnă prea mult timp pierdut. Avantajele acestui curs sunt evidente, astfel că puteți realiza două manichiuri în loc de una. Din aceste motive și din dorința de a lucra cât mai rapid, am creat un curs de viteză, adaptat și începătorilor, dar și profesioniștilor, curs ce vă va aduce beneficii imediate.

Produsele KINETICS sunt vedetele acestei manichiuri french perfecte pe care vă vom învăța să o realizați în doar o oră și 30 de minute (începători) sau chiar 45 de minute (profesioniști). În urma cursului, participanții beneficiază și de un card de reduceri pentru achiziţionarea produselor KINETICS.

Durata cursului este de două zile, câte 8 ore pe zi, timpul investit având rezultate garantate în momentul în care clientele vă trec pragul și cu siguranță se vor bucura de eficiența cu care lucrați.

 

STRUCTURA CURSULUI:

  1. În primul rând vom identifica motivele care duc la pierderea timpului în realizarea manichiurii, vom include elemente de teorie a executărilor operațiunilor pentru a reduce durata și a vă ajuta să fiți mai rapide, păstrând în același timp calitatea rezultatului final.
  2. În continuarea vom explica și exemplifica tehnica aplicării gelului sau a acrylului, folosind produsele profesioniste KINETICS care vă vor veni în ajutor, fiind rezistente și ușor de folosit.
  3. Vom aborda tehnicile de pilire a unghiei, aplicate mai ales pe particularitățile manichiurii French.
  4. După teorie, vom trece la practică! Toți cursanții vor executa tehnicile însușite sub supravegherea și cu sprijinul  trainerului fiind sfătuiți pas cu pas.
  5. Vom avea și exerciții de practică reală, cu clientele, exerciții ce se vor realiza în regim de salon, respectând duratele stabilite: o oră și 30 de minute pentru începători și o oră pentru profesioniști.

Nu exista nici un comentariu inca.

Cart  

product (empty)

Newsletter